Over ons

Bij Profitplant werken we sinds 1980 met een gepassioneerd team, gespecialiseerd in kamer- en tuinplanten voor tuincentra in heel Europa. Profitplant is gevestigd op Bloemenveiling Flora Holland te Aalsmeer, op een steenworp afstand van Schiphol.

Vanaf de oprichting zijn de pijlers van Profitplant:

Kwaliteit

Bij Profitplant geloven we in een duurzame relatie met onze kwekers, logistieke partners en onze klanten. Het realiseren van groei voor alle partijen is alleen mogelijk wanneer er met alle betrokkenen continu wordt gestreefd naar het optimaliseren van alle aspecten van het proces van kweker tot de consument. Hierbij is kwaliteit key! Door onze goede kennis van het aanbod en relatie met de kwekers zijn we verzekerd van een continue, hoogstaande kwaliteit van het hele assortiment.

100% van onze producten komt direct van de kweker. Bovendien wordt er door Profitplant geen voorraad aangehouden. Nadat we uw dagorder hebben ontvangen, wordt uw bestelling bij de kweker geplaatst voor vertrek op de volgende dag. Hierdoor is versheid van al onze producten gegarandeerd!

Assortiment

Profitplant heeft een uitgebreid aanbod van zowel kamer- als tuinplanten. Wekelijks worden er gemiddeld 6.000 artikelen aangeboden, die per kleinst mogelijke eenheid kunnen worden besteld. Dit stelt u in staat om uw aanbod volledig op het seizoen en de wensen van uw klanten af te stemmen. In combinatie met frequente leveringen zorgt dit voor een vers en actueel assortiment. Daarnaast kunnen de gewenste specificaties van u en uw klanten per product worden afgesproken, bijvoorbeeld het bloeistadium of de mix per doos of per laag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ondanks al deze specificaties heeft Profitplant een uitleveringspercentage van 99%.

Toegevoegde waarde

Naast de toegevoegde waarde artikelen die worden aangeboden door de kwekers, vindt u in ons aanbod ook ons eigen keramiek, manden, zink en glaswerk. Hiermee kunnen wij op verzoek allerlei exclusieve arrangementen voor u maken, conceptmatig of tailormade.

Expertise en advies

Kennis over de producten, marktontwikkelingen en consumententrends maakt Profitplant een sterke samenwerkingspartner. Door frequent bezoek aan en contact met onze kwekers zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste (product)ontwikkelingen en zijn we in staat om de kwaliteit van de producten te monitoren. Daarbij delen wij ook met de kwekers onze kennis over trends en de behoeften van de consument, waar zij met de ontwikkeling van hun producten rekening mee kunnen houden.

Op verzoek van diverse klanten hebben we gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden om de presentatie en de inrichting van tuincentra te verbeteren, met zeer positieve resultaten tot gevolg.

Service

Ons doel is om het totale proces – van bestellen tot leveren – zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Het bestellingproces hebben we vereenvoudigd door de ontwikkeling van onze overzichtelijke webshop waar 24/7 kan worden besteld. Daarnaast kunnen we veel producten geëtiketteerd, en volgens de specificaties van de klant, leveren.

Door continue innovatie en optimalisatie van de huidige processen heeft Profitplant bewezen een vooruitstrevende partner in de keten te zijn!

Wilt u meer weten? Neem contact op met Profitplant via info@profitplant.nl en vraag een inlogcode voor onze webshop aan.

27_banner7.jpg

25_banner8.jpg

26_banner9.jpg